Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Coldplay - Paradise

Δεν χρειάζεται να πεις πολλά πράγματα για τους Coldplay...Τους ξέρεις αγαπητέ αναγνώστη - ακροατή σίγουρα ,με τον ένα η τον άλλο τρόπο.Η σου γυρνάνε τα σωθικά με το άκουσμα του χαρακτηριστικού ηχοχρώματος τους και θέλεις να ξεράσεις μπλε και κόκκινους ιπποπόταμους  η σου αρέσουν,  λίγο εώς πολύ.Εύκολα θα πήγαινες σε live τους, ειδικά αν η τιμή του εισιτηρίου δεν ήταν υψηλή.
Το σίγουρο είναι πως πρέπει να αναγνωρίσεις αδερφέ πως 4 Άγγλοι σπουδαστές του UCL,μαζεύτηκαν το 1996, δημιούργησαν μια μπάντα  και με τον 2ο μόλις δίσκο τους, το μουσικό τους εκτόπισμα έγινε γνωστό και αποδεκτό με  τελική ταχύτητα σχεδόν παντού. Κάνε και εσύ το ίδιο αν  μπορείς ; Άντε να σε δω..
Το  Viva la Vida or Death and All His Friends  του 2008 με παραγωγό τον Bryan Eno παρακαλώ, μου έδειξε πως παρόλο  που ο Chris Martin  και η παρέα του,είναι μια μπάντα  που μέσα στις μουσικές της κρύβει πάντα μια διάθεση για επίτευξη massive hits και mainstream ακούσματα ,έχει την διάθεση να ακολουθεί και την περιέργεια - ανάγκη του καλλιτέχνη για πειραματισμούς και αλλαγές στο βαθμό πάντα που μπορεί .Με άλλα λόγια , δεν βρήκανε μια  πετυχημένη συνταγή  και  πάνε να την ξεχειλώσουνε  με  δίσκους ξαναμαναξεπατικοσούρα ,φαινόμενο που το συναντάς δυστυχώς πολλές φορές στην παγκόσμια δισκογραφία. Αφού λοιπόν μιλάμε και ακούμε μουσική του τώρα το Paradise μου ταίριαξε.Έχει και όμορφο clip..Παραγωγή που  φίλτατε Έλληνα καλλιτέχνη θα αργήσεις να βιώσεις όπως έχουν τα πράγματα. Είναι και η επιλογή της στολής .... ελεφαντάκια..σκέτη γλύκα 


Listen and Feel...Feel and Listen...

Δεν υπάρχουν σχόλια: