Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

Muse - Bliss

Είχα αναρωτηθεί αρκετές φορές   αν πόσταρα ένα τραγούδι των Muse  ποιο θα ήταν αυτό και γιατί , και τι θα έγραφα και άλλες σκέψεις πολλές χωρίς νόημα και αυτό γιατί τους θεωρώ μια από τις μεγαλύτερες μπάντες  αυτή  τη στιγμή στον πλανήτη.
Ο ήχος τους είναι τρομερά πρωτοποριακός  ... οι  φανερές επιρροές των σπουδών κλασικής μουσικής  συνδυάζονται μοναδικά  με κιθαριστικά riff γεμάτα  ρυθμό , νεύρο , πάθος ... το ηλεκτρικό μπάσο δεν παραμένει σαν  υποστήριξη .Φαίνεται - ακούγεται και ακούγεται δυνατά... και τα τύμπανα δεν πάνε πίσω ... Για να μην λέω πολλά .. αυτοί οι τρεις Άγγλοι , είναι ταλαντούχοι  μουσικοί  όσοι λίγοι αυτή τη στιγμή, μας έχουν ήδη παρουσιάσει  κομμάτια  αξίας, χωρίς φθορά στο χρόνο , έστω και αυτό τον λίγο και είναι   νέοι σε ηλικία που αυτό σημαίνει πως αν συνεχίσουν έτσι έχουμε να δούμε πολλά ακόμα από αυτούς..
Έχουν κερδίσει σίγουρα τις εντυπώσεις  κοινού και κριτικών ανα τον κόσμο  κάτι που  φαίνεται από την αποδοχή  - πωλήσεις δίσκων , εισιτήρια συναυλιών , και την υποστήριξη - διθυραμβικά άρθρα σε site  και περιοδικά... και αυτό δεν είναι δημιούργημά δισκογραφικών εταιρειών ...

Ανάμεσα από πολλά επέλεξα ένα από τα αγαπημένα μου .. το  Bliss..





Listen and FeeL ...FeeL and Listen ...

2 σχόλια:

Me lene Poph είπε...

'Eχεις πολύ δίκιο, οι muse είναι συγκροτηματάρα, έχουν τραγουδάρες που θα μείνουν πιστεύω..
Άντε να τους δούμε τώρα και στην Ελλαδίτσα μας!!!

Κωσταντίνος είπε...

Αν έρθουν οι Muse στην Ελλάδα , πες πως είμαστε απο τώρα μέσα , μπροστά μπροστά . :)