Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Ian Gillan - -Gethsemane

Μεγάλη τρίτη σήμερα και για πότε θα περάσει το Πάσχα νομίζω πως δεν θα το έχω καταλάβει ..ίσως κρύβεται σε λεπτομέρειες που μου διαφεύγουν .
Προσπαθώντας ασυναίσθητα ίσως να βάλω τον εαυτό μου στο κλήμα , επέλεξα αυτό το κομμάτι για σήμερα . Είναι η αρχική εκδοχή από το album που ηχογραφήθηκε το 1970 του κομματιού Gethsemane από τον Ian Gillan για την Rock Όπερα του Andrew Lloyd Webber και του Tim Rice ,Jesus Christ Superstar πριν αυτό ανέβει για πρώτη φορά στη σκηνή.

Η φωνή του νέου τότε Gillan δεν περιγράφεται .... και το συγκεκριμμένο τραγούδι είναι απο τα καλύτερα του γνωστού Άγγλου συνθέτη ..

Άκου το σήμερα , περίοδο Πάσχα ,  η κάποια στιγμή που θες να τα βρεις με τον εαυτό σου και με το θεό...





Listen and FeeL...FeeL and Listen ...

2 σχόλια:

Σάββας είπε...

Φίλε Κωνσταντίνε ο Ian Gillan μαζί με τον Bruce Dickinson και τον συχωρεμένο Ronnie James Dio είναι από τους αγαπημένους μου τραγουδιστές. Ομολογώ ότι με εκπλήσσεις ευχάριστα με τις επιλογές σου διότι ούτε αυτό το τραγούδι το είχα ξανακούσει και πραγματικά το αγάπησα από το πρώτο άκουσμα. Χωρίς να θέλω να σε πιέζω ή να σε αγχώνω, ελπίζω σε μια ανάλογη συνέχεια. Να' σαι καλά φίλε μου. Καλό Πάσχα με υγεία και ευτυχία.

Κωσταντίνος είπε...

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Σάββα και χαίρομαι που σου αρέσουν τα κομμάτια που ανεβάζω .
Για την συνέχεια θα κάνω ότι μπορώ.

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση φίλε μου, να περάσεις όπως ακριβώς επιθυμείς.