Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Tuber - Lap Dance

Πραγματικά μία ευχάριστη έκπληξη...Άκουσα πρώτα τα κομμάτια τους (Instrumental) και μου άρεσαν πολύ ..Νομίζω πως είναι ιδανικό μουσικό χαλί για πολλές περιστάσεις και μετά έμαθα πως είναι πατριώτες μας..Οι Tuber (υπόγειοι φυτοβλαστοί σημαίνει αν δεν κάνω λάθος) μας έρχονται από τις Σέρρες και προσθέτουν και αυτοί το λιθαράκι τους σε αυτό που αρχίζει σιγά και δειλά να αχνοφαίνεται - Μια Ελλάδα που έχει κάτι παραπάνω να πει σαν μουσική σκηνή από ελαφρολαική μουσική βουτηγμένη σε πόνο καρδιάς και δήθεν καψούρας .
Το συγκεκριμένο κομμάτι το άκουσα πριν από λίγες μέρες. Με κάθε ακρόαση , όπως και όλα τα κομμάτια των Tuber , ξύπναγε μέσα μου μια νέα ανάγνωση του ήχου τους , αλλά για κάποιο λόγο θεωρώ το Lap Dance συγκεκριμένα μια ενδιαφέρουσα πρόταση για εκείνες τις στιγμές που δυο άτομα χαρίζουν περίσσια τον ιδρώτα τους επάνω στα σεντόνια...
Η εισαγωγή ειδικά, κρύβει μια προσμονή που μέσα της χωράνε πολλά συναισθήματα και διαθέσεις και ο τρόπος που φτάνουν στην κορύφωση ο ρυθμός και η μελωδία λίγο πριν το τέλος πολλά μπορεί να εμπνεύσει.



Listen and FeeL...FeeL and Listen...

Δεν υπάρχουν σχόλια: