Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2011

Secret Garden - The Things You Are To Me

Σίγουρα αρκετοί από εσάς τους ξέρετε ( ίσως από την νίκη τους στο τηλεοπτικό πανηγύρι της Εurovision) μα είμαι σίγουρος πως πολύ λιγότεροι τους ακούτε και ξέρετε παραπάνω από δυο τραγούδια τους .Κρίμα.... Αυτό είναι μια άλλη ιστορία θα μιλήσουμε κάποια άλλη φορά για αυτό.
Βέβαια ποτέ δεν είναι αργά .. η μουσική δεν έχει όρια , ούτε φραγμούς ειδικά για τον συνειδητοποιημένο ακροατή..
Κορυφαίοι στο είδος τους ....γεμάτοι λυρικότητα, έκδηλο ρομαντισμό και μελωδικότητα πλούσια σε συναίσθημα ξεχασμένο στις μέρες μας..
Όταν άκουσα πρώτη φορά αυτό το κομμάτι - song from a secret garden, πραγματικά πίστεψα πως η μουσική είναι κάτι πολύ παραπάνω από ένας τρόπος για να διασκεδάσουμε η να εκφραστούμε ... αλλά μπορεί να μιλήσει στην ψυχή μας και να αγγίξει κομμάτια του εαυτού μας που ίσως και εμείς δεν τα γνωρίζουμε. Τότε είχα αναρωτηθεί πως θα ήταν αυτό το κομμάτι αν είχε και την συνοδεία μιας φωνής ..πως θα ήταν αν είχε στίχους ..
Τελικά οι ίδιοι οι Secret Garden μου έδωσαν την απάντηση..
Το Song from a secret garden απόκτησε τον τίτλο The Things You Are To Me και ιδού το παρακάτω αποτέλεσμα ..
Αφιερώστε το σε όποιον δεν του λέτε κάθε μέρα όλα όσα θα έπρεπε να του πείτε , σε όποιον για κάποιο λόγο ήταν και είναι πάντα δίπλα σας να σας κρατάει το χέρι ..
Ιδανικό όταν το φεγγάρι είναι γεμάτο στον ουρανό και εσείς έχετε αγκαλιά κάποιον η κάποια..Listen and Feel ....Feel and Listen ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: